Activiteiten en COVID-19

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coranavirus (COVID-19) hebben wij ons afgelopen week genoodzaakt gezien al onze geplande activiteiten voorlopig uit te stellen:

  • De bijeenkomst van 21 maart is in ieder geval verplaatst naar het najaar
  • De Open Dagen, die wij samen met het TIJDmuseum zouden organiseren, zullen ook niet doorgaan. Wanneer de situatie omtrent het coronavirus zich verbetert zullen wij, afhankelijk van de nieuwe situatie, een nieuwe datum plannen.
  • De lezing gepland voor 9 mei 2020 zal ook niet doorgaan. Op een later tijdstip zullen wij een nieuwe datum communiceren.
  • De voorbereidingen en planning voor onze grote conferentie op 8 juli 2020 ter gelegenheid van de 325ste sterfdag van Christiaan Huygens zijn uit kostenoogpunt en grote onzekerheid van doorgaan inmiddels gestopt. Wij betreuren dit zeer daar een dergelijke datum en aanleiding niet heel vaak voorkomt. Op termijn zullen wij alsnog proberen hier aandacht aan te besteden en het thema en programma in gewijzigde vorm toch plaats te laten vinden.


Wij hopen op uw begrip en kijken er naar uit u in de toekomst wel weer en in goede gezondheid te mogen begroeten bij onze collecties of op één van onze bijeenkomsten. Zodra er nieuws is zullen wij dit zo spoedig mogelijk via alle gebruikelijke kanalen en deze website bekend maken. Onze werkzaamheden en inspanningen gaan onverminderd door.

Meer dan genoeg reden om op een later tijdstip gewoon alsnog langs te komen! We verheugen ons des te meer meer op uw komst!